Nyereményjáték az egyesület 75. évfordulója alkalmából

A Petőfi Sporthorgász Egyesület idén ünnepli fennállásának 75. évfordulóját. Ezen jeles alkalomra elkészült megújult jubileumi weboldalunk. Ez a jeles évforduló most arra buzdította a vezetőség tagjait hogy az idősebb horgásztársainak kedvezzen egy játék keretében.

A játékban minden 70 év feletti horgásztársunk részt vehet, akár ifjabb horgásztársaink nevezése által is. Csak annyit kell tenni hogy a Facebook játék post alá írjátok be az általatok ajánlott 70 év feletti horgásztárs nevét. Egy név többször is szerepelhet ha többen is javasolják, de egy ember ugyan azt a horgásztársat csak egyszer jelölheti. Fontos hogy a jelölt 70 év felett legyen, vagy ebben az évben betöltse azt.

A díjazás 4db egész éves horgászengedély az RSD területére, melyet sorsolás útján fogunk eldönteni.

A sorsolás a post alatti hozzászólásokból választ, amennyiben névazonosság merül fel, az azonos post helyett újat sorsolunk.

A nyeremény átvételének feltétele a kor megfelelő igazolása, és hogy a jelölt vállalja hogy a Petőfi Sporthorgász Egyesületnél szerez tagságot amennyiben még nem tagunk.

Amennyiben a kisorsolt személy bármely feltételnek nem felel meg, kizárásra kerül a játékból, helyette új tag kerül kisorsolásra.

Szeretnénk ezzel örömet szerezni idős horgásztársainknak, ezért kérjük bátran ajánljátok őket.

Sorsolás: 2021 Március 1.

A nyeremény átvételéről a sorsolás után értesítjük nyerteseinket.

Üdvözlettel: Petőfi Sporthorgász Egyesület vezetősége.