Hév menetrend

Itt minden volt, itt minden múlt, itt minden visszavár.
Itt régi nap nem alkonyult, és nem lett ősz a nyár.
A pillanat itt megmarad, hát adjatok kezet,
a kis sziget mindig szabad, csak emlékezzetek.

Török Sándor

  

                                                                    

Figyelem! Webhelyünk cookie-kat használ.

A cookie-k engedélyezéséhez kattintson az „Engedélyez” gombra, vagy egyszerűen csak folytassa a böngészést. További információ

Engedélyez

2014 11.29-én véget ért a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség által meghirdetett általános horgászati tilalom.

A tilalmat november 10.-én vezették be az alábbi okból: 

Idézet az RHDSZ honlapjáról:

"Értesítjük a Tisztelt horgászokat, hogy 2014-ben az őszi haltelepítés a tilalom kezdetén, azaz november 10-én kezdődik. A telepítés kizárólag a Makádi tógazdaságból történik, kb. 73.000 kg háromnyaras és 63.000 kg kétnyaras, összesen 136.000 kg ponty kitelepítésével.

A makádi árvízvédelmi töltés elkészült, de 2 évig próbaüzem alatt áll, ezért annak túlterhelése a halszállító teherautókkal nem engedélyezett. A telepítés idejére engedélyt nem kaptunk a hal kiszállítására, ezért a tavalyi évhez hasonlóan, a teljes mennyiség kitelepítése az Ezüstparton keresztül történik."

 A tilalmat követően november 29-től  december 31-ig csak reggel 6 órától este 20 óráig lehet horgászni az RSD-n és mellékvizein!

Időjárás

mai időjárás előrejelzésholnapi időjárás előrejelzésholnaputáni időjárás előrejelzésnegyedik nap időjárás előrejelzéseötödik nap időjárás előrejelzéshatodik nap időjárás előrejelzés
Ráckeve időjárása - Az előrejelzést az Esotanc.hu nyújtja.