Hírek

Itt minden volt, itt minden múlt, itt minden visszavár.
Itt régi nap nem alkonyult, és nem lett ősz a nyár.
A pillanat itt megmarad, hát adjatok kezet,
a kis sziget mindig szabad, csak emlékezzetek.

Török Sándor

  

                                                                    

Figyelem! Webhelyünk cookie-kat használ.

A cookie-k engedélyezéséhez kattintson az „Engedélyez” gombra, vagy egyszerűen csak folytassa a böngészést. További információ

Engedélyez

 

 
Hétfőtől a Petőfi Sporthorgász Egyesületnél is megvásárolható a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség – és a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. közös éves területi jegye.
 

A közös jegytípust váltó horgász jogosult horgászni a Ráckevei Duna-ágon és vízrendszerén, valamint a Balatonon és vízrendszerén (a jegyen pontosan részletezett szakaszok szerint).

 

A területi jegyhez nem rendeltünk egyedi horgászrendi szabályozást, viszont feltüntettük rajta mindkét vízrendszer helyi horgászrendjét. A horgásznak értelemszerűen azt a horgászrendet kell figyelembe vennie és betartania, amelyik vízrendszeren éppen horgászik. Kérjük ezért a jegyet váltó Kedves Horgászokat, hogy a horgászat megkezdése előtt alaposan olvassák át a jegyen szereplő szabályozást, amelyet az érdeklődők az alábbi linkre kattintva itt is elolvashatnak:

 

 
 
 

Az RDHSZ – Balaton közös, felnőtt területi jegy ára 40 000 Ft.

Időjárás

mai időjárás előrejelzésholnapi időjárás előrejelzésholnaputáni időjárás előrejelzésnegyedik nap időjárás előrejelzéseötödik nap időjárás előrejelzéshatodik nap időjárás előrejelzés
Ráckeve időjárása - Az előrejelzést az Esotanc.hu nyújtja.